Senior Suite Lodewijk van Gruuthuse

De suite van Lodewijk van Gruuthuse, raadgever van de Bourgondische hertogen en monopoliehouder van de verkoop van gruut, baadt in de rijkelijke sfeer van de 15e eeuw. Een Bourgondisch wandtapijt en het authentieke neogotische brandglas, zorgen voor een uniek kader. U kunt ontspannen onder de regendouche of in het luxe bad genieten van een drankje, terwijl u tot rust komt en uzelf verwent. De kamer is voorzien van een extra ruim bed (B180xL200). Je privé-terrasje nodigt uit om in het zonnetje te ontbijten of te aperitieven. De suite gesitueerd op de 1e verdieping, is makkelijk met de lift bereikbaar.Junior Suite Maria Van Bourgondië

De suite van Maria Van Bourgondië, Hertogin van Bourgondië en Vorstin van de Nederlandse Gewesten, straalt de luxueuze sfeer uit van het Hof. Deze bijzondere kamer is gezellig, ruim en voorzien van een extra lang bed (B180xL210). Omringd door haar prachtige wandtapijt, de oude kasteeldeuren en authentieke meubeltjes, kom je hier helemaal tot rust. Het is heerlijk vertoeven en genieten van de lokale lekkernijen in dit unieke kader. De suite gesitueerd op de 1e verdieping, is met de lift toegankelijk.

 

 

Deluxe Room Simon Stevin

De warme kleuren, authentieke deur en kastjes in de kamer van Simon Stevin, de in Brugge geboren natuur- en wiskundige, die onder andere het decimale stelsel heeft geïntroduceerd, zorgt voor een instant-relax gevoel. De ruime badkamer met regendouche, die ook rolwagentoegankelijk is, zorgt voor een vleugje welness. Deze kamer biedt je ook een eigen unieke drempelloze privé toegang rechtstreeks vanop de straat.

[Toeristenbelasting van 4€/pers/nacht is inbegrepen in de prijs]