Faciliteiten

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij u graag een aantal extra diensten aan die u op voorhand kunt reserveren. Hebt u speciale wensen die niet worden vermeld, neem gerust contact op en wij bekijken graag wat mogelijk is.

 

Ontbijt

Omdat het ontbijt zo persoonlijk is en omdat jij, als onze gast, alle vrijheid verdient om te ontbijten wanneer en hoe je wil, zorgen wij dat jouw ontbijt aan de kamer wordt geserveerd. Jij kan dus volledig zelf kiezen wanneer en hoe lang je wil ontbijten.

Het veelzijdig ontbijt, samengesteld uit zelfgemaakte lekkernijen, artisanale producten van de korte keten en het beste van bij de warme bakker, wordt volgens jouw wensen bereid.

Als het weer het toelaat, kan je zelfs kiezen om van je ontbijt te genieten op je eigen privé-terrasje of op het zonneterras.

 
Fietsen huren

Fietsverhuur/Fietsenstalling

Om Brugge of het mooie hinterland te verkennen zijn fietsen te huur aan 15€/dag.

Je bent zeker ook welkom met je eigen fiets, die we met veel plezier gratis en veilig voor jou stallen.

 

Zonneterras

Even geen zin om er op uit te trekken of om na je trip ’s avonds even uitblazen? Dan ben je van harte welkom op het zonneterras met ligbedden, waar je lekker kan ontspannen of van een boek of heerlijk drankje kan genieten.

 

Bibliotheek

Zin om gezellig te chillen met een goed boek, dan staan de knusse zeteltjes in de bibliotheek voor je klaar met een kopje heerlijke koffie of thee.

Onze bibliotheek omvat een uitgebreid assortiment boeken van uiteenlopende onderwerpen in verschillende talen. Hier kan je ook heel wat info over Brugge en omstreken vinden.

Kom en geniet!

Picknick-mand, Brugge ontdekken, B&B

Picknick mand

Vertrek je voor een dagje uit met de wagen, fiets of trein, dan zorgen wij graag dat je kan genieten van een rijkelijk gevulde picknickmand vol lekkere streekproducten.

 

Gepersonaliseerde gidswandeling

Elke kamer is ingericht in het thema van een voor Brugge belangrijke historische figuur. Heb je zin om jouw kamer-figuur beter te leren kennen, probeer dan zeker deze boeiende gidswandeling.

 

Zwemmen

Zin om wat baantjes te trekken in het unieke kader van een historisch en beschermd pand? Het authentieke zwembad Jan Guilini, daterende van 1928, vind je op minder dan 200 meter van onze B&B.

Klik hier voor openingsuren en meer info: Zwembad Brugge