Brugse Reien

De reien vormen al eeuwenlang de aderen van de stad, ze kronkelen door Brugge heen en trakteren je achter elke bocht op weer een ander magnifiek zicht. Al slenterend of varend ontdek je geheime tuinen, tal van romantische bruggen en zie je middeleeuwse gevels weerspiegeld in het water. Een zweempje mist, een zwanenfamilie die voorbij dobbert, aan de reien staat de tijd altijd even stil.

Al die lieflijke reien zijn stuk voor stuk parels, maar de mooiste is ongetwijfeld de Groenerei. Een van de bekoorlijkste plekken in Brugge. Netjes afgebiesd met een prachtige skyline, voorzien van genoeg groen om helemaal tot rust te komen en her en der spot je een romantisch bruggetje. Zalig slenteren langs het water dus. Installeer je op een van de bankjes aan het water en geniet extra lang.

Openingsuren

maandagopen
dinsdagopen
woensdagopen
donderdagopen
vrijdagopen
zaterdagopen
zondagopen

Locatie

Groenerei , Brugge

routebeschrijving 

dichtstbijzijnde bushalte502094 Brugge Coupure
dichtstbijzijnde stationBrugge
dichtstbijzijnde publieke parkingPandreitje, Gevangenisstraat
dichtstbijzijnde fietsknooppuntKruispoort
Omgevingcentrum